Mozgi, a 'Miki' (czy jak mu tam BYLO) nie uderzal w podobny ton ?
pielgrzymka, wycieczka, ...
kurde, moznaby nowy watek o takich wykretach zalozyc....
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
kurde, moznaby nowy watek o takich wykretach zalozyc....
jestem jak najbardziej za!!! W ostatnim tygodniu sam ścigałem jednego oszusta co to sprzedawał towar którego nie miał. A jakie przy tym historie wymyślał :evil:
Na szczęście kasę odzyskałem ale co nerwów to kosztowało to już moje ...
Trzeba ukrucić robiebnie w ch... innych. Kasy na ulicy sie nie znajduje a złodziejstwo trzeba tępić :!: :!: :!: :evil:
Tak wiem co sie dzieje, bo wczoraj wieczorem wkońcu mogłem wejść na internet. Z kolegą mozgi już sprawe wyjaśniłem, i prosze odrazu nie wyciągać pochopnych wniosków. Przez pewien czas, (sprawy zdrowotne) nie byłem że tak powiem osiągalny. Nie miałem na celu oszukiwanie kogoś za marne 50zł, jedynie co, moge przeprosić za taki długi czas zwrotu. Nie chce tutaj kłopotów na forum, bo zdarza się że również tutaj kupuje rzeczy do mojej octavki od kolegów z forum.
jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuacje :wink: Mam nadzieje że wybaczycie.
edit: Jeszcze jedno, jakby ktoś nie zauważył nie jestem handlarzem części na forum, bo tym nie zajmuje się, jedynie co sprzedawałem SWOJE graty.
Jestem ZA wątkiem Dorzucić "kombinatorów" z Allegro i innych serwisów :diabelski_usmiech
- również uważam, ze takie coś powinno być
Paweł-SK w taki razie czekam kolejny raz na przelew i myślę,że tym razem dojdzie
Zamieszczone przez suchy
No to chyba można zamknąć? :roll:
Dominik, jak pieniądze znajdą się na koncie, to temat zostanie usunięty, żeby nie naruszać czyjegoś nicku ale dopóki pieniędzy nie odzyskam to temat zostaje.
Podsumowując, uważam że nagłośnienie mojej sprawy przyniosło oczekiwany efekt, dam znać jak pieniądze wpłyną
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
pieniądze wreszcie po 35 dniach odzyskałem , zgodnie z umową temat zostanie usunięty
Jac_ek temat zostanie usunięty( tematy związane z takim sprawami są kopiowane na wszelki wypadek), jeżeli będzie kolejny taki przypadek w rolach głównych z ta samą osobą ( myślę, że tak nie będzie) to temat przywróci Administracja
jeśli już zróbcie sobie na forum wewnętrznym jakiś dział pt. "tym panom już dziękujemy i tam przenoście całe wątki,chociaż ja bym wolał żeby zostawało na ogólnym - dlaczego traktować sprawę jako niebyłą?
jeśli już zróbcie sobie na forum wewnętrznym jakiś dział pt. "tym panom już dziękujemy......
Jac_ek dobry pomysł, zobaczymy co na to Administracja?
Zamieszczone przez Jac_ek
.... dlaczego traktować sprawę jako niebyłą?
sprawa rzeczywiście miała miejsce,kto miał się dowiedzieć o tej sytuacji to myślę, że się dowiedział( prawie 1500 wejść), temat zostanie usunięty za 7 dni( to z mojej strony, ), Administracja zawsze temat może zablokować, jeżeli będzie uważać, że taka potrzeba zachodzi
Komentarz